מארז מגנטי לאייפון 14 Pro Max Max Colds

? עבור i Phone 14 Pro Max Case התואם לכל המטענים של Magsafe, ותומך במטענים אלחוטיים מוסמכים של צד שלישי יש לו כוח ספיחה מגנטי חזק פי 10 ללא הפרעה של אות. רק צריך לשים את האייפון שלך למטען מבלי להסיר את המקרה בעת תטען. זה עובד גם עם Magsafe Car Mount כדי להפוך את הניווט לנוח יותר בזמן הנהיגה. ? קל לגשת לכל הפונקציה המקורית עם הגנת כיסוי מלא, טעינה מבלי להסיר את המקרה. הטבעת המגנטית היא עמדת בעיטה מובנית, שיכולה לספק את זווית הצפייה הטובה ביותר של 57 מעלות, מסייעת ללא ידיים במהלך מפגש/ למידה/ Face Time וכו '! [על פי הסרטון שקיבלנו, המלצנו להשתמש באגודל הנכון כדי לפתוח את הסוגר]. ? , שים את הטלפון בין 2 מסגרות PC, ולבסוף התקן את מארז ה- TPU. מעטפת רב שכבתית עם עיצוב הגנה מיוחד, אנטי-טיפות, אנטי-שרק, אנטי-סקרט. מתאים לריצה, טיפוס הרים, קמפינג או ענפי ספורט חיצוניים אחרים. ? עבור i Phone 14 Pro Max Max Duty Pasure Pasure יש שפה מוגבהת של 1.5 מ"מ כדי להקל על ההשפעה ומגן על מסך האייפון שלך מפני טיפות וסדקים ושריטות שטח (אנו מציעים מגן מסך זכוכית מחוסמת 1 יח 'כדי לספק הגנה כפולה למסך של אייפון 14 Pro Max). תואם למארז Magsafe יכול לגוף מלא להגן על הטלפון שלך מפני נזק. ? העיצוב של ארבע פינות מחוזקות הופך את המארז המגנטי המחוספס בגוף המלא עבור i Phone 14 Pro Max מגיע לרמה הצבאית של אנטי-טיפה. העיצוב הייחודי של המראה יהפוך את הטלפון שלך למצטיין יותר. ? עבור i Phone 14 Pro Max Case התואם לכל המטענים של Magsafe, ותומך במטענים אלחוטיים מוסמכים של צד שלישי. יש לו כוח ספיחה מגנטי חזק פי 10 ללא הפרעה של אות. רק צריך לשים את האייפון שלך למטען מבלי להסיר את המקרה בעת תטען. זה עובד גם עם Magsafe Car Mount כדי להפוך את הניווט לנוח יותר בזמן הנהיגה. ? קל לגשת לכל הפונקציה המקורית עם הגנת כיסוי מלא, טעינה מבלי להסיר את המקרה. הטבעת המגנטית היא עמדת בעיטה מובנית, שיכולה לספק את זווית הצפייה הטובה ביותר של 57 מעלות, מסייעת ללא ידיים במהלך מפגש/ למידה/ Face Time וכו '! [על פי הסרטון שקיבלנו, המלצנו להשתמש באגודל הנכון כדי לפתוח את הסוגר]. ? , שים את הטלפון בין 2 מסגרות PC, ולבסוף התקן את מארז ה- TPU. מעטפת רב שכבתית עם עיצוב הגנה מיוחד, אנטי-טיפות, אנטי-שרק, אנטי-סקרט.