מצלמה כפולה כתף רצועת חזה לרתום מערכת אפוד שחרור מהיר חגורת צילום למצלמת וידאו

מבטל צוואר ומתח כתף ומצלמה מתנדנד; בנוחות נושא כל גודל של מצלמה ועדשה שילוב 1 מצלמה נשיאת עיצוב;זה חזה לרתום מערכת שתומך 1 מצלמות ביטול את צוואר מתח בדרך כלל הקשורים ירי ארוך עבודות כגון חתונות, ספורט, יחסי ציבור וצילום עיתונות. המערכת מגיעה עם מצלמה לקשור כי מאובטח תומך שלך מצלמה ומגביר יציבות. עם מערכת נעילת החגורה הרב-תכליתית, המצלמה שלך תמיד מאובטחת ומוכנה. מוקשח, חסון עיצוב מחזיק 1 מצלמה מאובטח בעמדה לפעולה מיידית.מושלם עבור הצלם בדרכים; גיבוי בטיחות מצלמה רצועה. מבטל צוואר ומתח כתף ומצלמה מתנדנד; בנוחות נושא כל גודל של מצלמה ועדשה שילוב.1 מצלמה נשיאת עיצוב;זה חזה לרתום מערכת שתומך 1 מצלמות ביטול את צוואר מתח בדרך כלל הקשורים ירי ארוך עבודות כגון חתונות, ספורט, יחסי ציבור וצילום עיתונות.המערכת מגיעה עם מצלמה לקשור כי מאובטח תומך שלך מצלמה ומגביר יציבות.עם מערכת נעילת החגורה הרב-תכליתית, המצלמה שלך תמיד מאובטחת ומוכנה.מוקשח, חסון עיצוב מחזיק 1 מצלמה מאובטח בעמדה לפעולה מיידית.מושלם עבור הצלם בדרכים ;חבילת מצלמת בטיחות גיבוי כוללת : רצועת מצלמה 1 (לא כולל מצלמה) רק תוכן החבילה לעיל, מוצרים אחרים אינם כלולים.הערה : ירי אור ותצוגות שונות עלול לגרום לצבע של הפריט בתמונה קצת שונה מהדבר האמיתי. השגיאה המותרת במדידה היא +/- 1-3 סנטימטר.רצועות מתכווננות כדי לשמור על חצובה שלך בבטחה במקום.