זוהר על ידי דיי אלחוטי עמוק מיזוג תרמית חום כובע, במיקרוגל חום טיפול לשיער, נייד, הפיך לילך

עשה עם רך מיקרופייבר כותנה לנוחות ולבישות מיוצר עם זרעי פשתן לשמירת חום עקבית ועדינה לאורך זמן. באופן ייחודי תפור עיצוב כדי להקרין חום לכל ראש. אלסטי היקפי כדי להתאים מעל רוב ראש גדלים ושיער. האיכות הגבוהה ביותר של חומר לעמידות. הפיך עבור צדדיות. באופן מלא אלחוטי לניידות ונוחות. להגדיל את האפקטיביות של שיער מיזוג עמוק : חום עוזר המזגן לחדור את זקיק השיער הרבה יותר ביעילות לוקח את השיער שלך מיזוג עמוק וטיפולי שמן לשלב הבא. פשוט מקום במיקרוגל עבור קצת מעל 1 דקות ויש לי חימם כובע עבור ~30 דקות ומספק בעדינות חום. באיכות גבוהה, רך חומר : מאוד נוח עיצוב עם חומר חיצוני בהיקף של מיקרופייבר כותנה רך, נוח מרגיש וניילון למתיחה טבעית כדי להתאים ביותר ראש גדלים, שיער כרכים ואורכים. כסף בחזרה להבטיח רכישה. חלוקת חום עקבית ואחידה : העיצוב והמיקום הייחודיים שלנו של זרעי הפשתן, הידוע גם בשם זרעי הפשתן בתוך כל מצנפת, מבטיחים חום המקרין דרך כל הכובע באופן שווה ובעדינות. פשתן הוא ייחודי בכך שהיא אחת האפשרויות הטובות ביותר בשמירה על לחות וניתן לחמם אותה שוב ושוב. ידידותי לסביבה : לשימוש חוזר ויכול להיות מחומם שוב ושוב. באיכות גבוהה, רך חומר : מאוד נוח עיצוב עם חומר חיצוני עשוי מיקרופייבר כותנה רך, נוח מרגיש וניילון למתיחה טבעית כדי להתאים ביותר ראש גדלים, שיער כרכים ואורכים. את זוהר על ידי דיי מיזוג חום כובע הוא מושלם עבור אלה שמחפשים נוח, נוח, דרך יעילה כדי לשמור על בריאות ומראה של השיער שלהם. מקדם בריאות וצמיחת שיער. זוהר על ידי כובע חום דיי מציע יתרונות רבים. להשקיע שלך שיער תחזוקה היום עם את זוהר על ידי דיי מיזוג תרמית חום כובע. שלנו בעיצוב ייחודי כובעי לספק כ 30 דקות של אפילו, חום עדין. מושלם במהלך המיזוג העמוק, טיפולי השמן או מפגשי המיזוג. הפעלת חום במהלך תהליכים אלה מאפשרת לזקיקי השיער שלך לספוג בצורה טובה ויעילה יותר את הלחות ואת אותם חומרים מזינים, ובכך לשפר את בריאות ומצב שיערך. מייבשי ברדס זוהרים על ידי דיי : חיבור מכסה המנוע הרך של זוהר על ידי דיי עשוי מחומר עמיד למים שנועד לעמוד במבחן הזמן ומפגשי ייבוש / מיזוג רבים. זה מתכוונן מצנפת הוד מאפשר לך להתאים את ההתאמה סביב שלך ייחודי ראש גודל, תסרוקת, ו/או שיער אביזרי (רולים, קליפים, פלקסירודים, וכו').