סט של 10 עץ לנד חיות לטובת תיק יום הולדת תינוק מקלחת המפלגה לטובת תיק מסיבת קישוטי תינוק מקלחת לטובת שקיות מסיבת חיות האריה

חומר : ידידותית לסביבה 100% טבעי כותנה אורגני שקיות רווקות מסיבת הנגאובר ערכת שקיות צבע : טבעי לבן שרוך תיק, מסך מודפס עם גופן של"הקונה מטאטה". חבילה : 1 חבילה כולל 10 לטובת שקיות. כל שקית מידה 5 על 7 אינץ'.גדול יותר מאחרים, מספיק כדי להתאים הנגאובר תרופה, שרשרת, שפתון, וכו ' כי לעזור לך רגל עד הנגאובר הגנה למחרת בבוקר. שימוש רבים דרכים-ילדים מסיבת יום הולדת, רווקות ספקי צד, שושבינה מתנת שקיות, כלה מסיבת תודה לך שקיות, מסיבת חתונת שקיות. מלאו אותם בדברים טובים או בכוחות עצמם-התיקים האלה מושלמים!. טיפול : מכונת כביסה, יד כביסה, לשימוש חוזר, ידידותית לסביבה. ~ חבילה & גודל : 1 חבילה כולל 10 לטובת שקיות. כל שקית מידה 5 על 7 אינץ'. תיקי ערכת האקונה מטאטה הם אידיאליים למסיבות יום הולדת לילדים, טובות מסיבת רווקות, ערכות קבלת פנים לחתונה, קבלות פנים לחתונה, טובות שושבינה, טובות מסיבת רווקות ואביזרים, מסיבות מקלחת כלות ומסיבות רווקים.התיקים הללו עשויים מאיכות פרימיום, לעולם לא תצטער לקנות את התיקים האלה, החומר עמיד, הריח הטבעי של התיקים יגרום לך להרגיש שאתה בטבע, הגודל המתאים יכול להתאים לכל מה שאתה רוצה להכניס, שרוך העיצוב הארגונומי עוזר לך יותר נוח לפתוח ולהכניס משהו ואז לקשור. אז, למה אתה מחכה? להזמין אותו, לתת לו לעשות את הבדל בשבילך או אתה מפלגה! מושלם עבור שלך מסיבת חתונת קישוטים, חזק רווקות אווירה! מושלם עבור רווקות,בנות לילה בחוץ מפלגה,מסיבת אירוסין, הוואי מסיבת או יותר נושא המפלגה דקור.