נדירחשמלי חדש שמאל הסתיר פנס תואם עם ניסן מקסימה מעקב סדאן 2009-2014 על ידי חלק מספר 26060-9נ01א 260609נ01א ני2502186

תואם עם מיצובישי, ניסן ועוד רבים אנא ודא את מספר החלק של יצרן הציוד המקורי שלך מהיחידה המקורית שלך כדי להבטיח התאמה. מחליף : ניסן : 26060-9 נ01 א 260609 נ01 א, חלקיםקישור : ני2502186, תיאור פריט : פנס, סוג יחידה : מיצובישי, מיקום : שמאל, צד הנהג, כמות : 1, סוג הנורה : הסתיר, חומר דיור : פלסטיק, חומר עדשה : פלסטיק, נורת קרן נמוכה כלולה : כן, סוג הנורה קרן נמוכה : הסתיר ד2ס, נורת קרן גבוהה כלולה : כן, סוג הנורה קרן גבוהה : הלוגן הב 3, סמן צד קדמי. מחליף : סמן אור הנורה כלול : כן, מול צד סמן אור הנורה סוג : הלוגן, מול אות אור הנורה כלול : כן, מול אות אור הנורה סוג : הלוגן, פרק מנורת הנורה כלול : כן, פרק מנורת הנורה סוג : הלוגן, תצורה : הסתיר נטל כלול. המחשב נבדק על איכות עקבית ואמינות מתחרות. פנסים-מיקום : נהג צד הנורה כלול : כן מקור : מוצרים נלווים. נדירמותג חשמלי תואם למיצובישי, ניסניסן : 26060-9נ01א 260609נ01פרטקישור : ניו יורק2502186פריט תיאור : פנס ראשסוג יחידה : מיצובישמיקום : שמאל, צד נהגכמות : 1 סוג נורה : מסתור חומר : פלסטיקחומר עדשה : פלסטיקנמוך קרן הנורה כלול : כן קרן נמוכה סוג הנורה : הסתיר ד2נורת קרן גבוהה כלול : ישנורת קרן גבוהה סוג : הלוגן הרבה3סמן צד קדמי אור הנורה כלול : כןסוג הנורה סמן צד קדמי : הלוגןנורת אות קדמית כלולה : כןסוג הנורה אות קדמי : הלוגןנורת הנורה כלולה : כןסוג הנורה מנורת פארק : הלוגןתצורה : הסתיר נטל כלוליישומיםפריט זה מתאים ליישומים לפי מספר חלק. אנא בדוק את מספר החלק שלך כדי להבטיח התאמה.ניסן מקסימה סדאן 2009-2014.