16 יח 'ברורים ויניל שקיות אחסון רוכסן שקיות אחסון סוודר שקיות אחסון מפלסטיק לשמיכות מארגן סדינים בגדים עם רוכסן לסוודר ארונות כרית שמיכה

מה תקבלו : החבילה מכילה 16 חתיכות של שקיות אחסון ברורות ברוכסן בסך הכל, מספיק כמויות כדי לענות על צרכי האחסון היומיים שלכם, או שתוכלו לשתף אותם עם בני משפחתכם שימוש לטווח ארוך : שקיות אחסון שמיכות עשויות בעיקר מחומר PVC עם רוכסנים ניילון, לא קל לדעוך או לשבור, אין ריח רע, מתחשב וניתן לשימוש חוזר, משרת אותך זמן רב. פשוט לשימוש : תיק סוודר הרוכסן ברור, וכך תוכלו לראות בבירור את הפריטים המאוחסנים בתיק מבחוץ, נוחים למצוא את מה שאתם צריכים, לחסוך את הזמן והאנרגיה שלכם, ומאפשרים לכם למיין את הפריטים טוב יותר. יכולת נכונה ליישום : כל אחד משקיות השמיכה הצלולות הללו הוא בערך 30 x 30 x 10 ס"מ/ 12 x 12 x 4 אינץ כמי שנמנע מהם מללכלך. מגוון רחב של יישומים : תיקי בגדים אלה מתאימים לבתים, מעונות, מלונות, נסיעות ועוד, מתאימים לבתים קטנים במיוחד, מה שיכול לעזור לכם לפתח הרגל ארגון טוב. מה תקבלו : החבילה מכילה 16 חתיכות של שקיות אחסון ברורות ברוכסן בסך הכל, מספיק כמויות כדי לענות על צרכי האחסון היומיים שלכם, או שתוכלו לשתף אותם עם בני משפחתכם. שימוש לטווח ארוך : שקיות אחסון שמיכות עשויות בעיקר מחומר PVC עם רוכסנים ניילון, לא קל לדעוך או לשבור, אין ריח רע, מתחשב וניתן לשימוש חוזר, משרת אותך זמן רב. פשוט לשימוש : תיק סוודר הרוכסן ברור, וכך תוכלו לראות בבירור את הפריטים המאוחסנים בתיק מבחוץ, נוחים למצוא את מה שאתם צריכים, לחסוך את הזמן והאנרגיה שלכם, ומאפשרים לכם למיין את הפריטים טוב יותר. יכולת נכונה ליישום : כל אחד משקיות השמיכה הצלולות הללו הוא בערך 30 x 30 x 10 ס"מ/ 12 x 12 x 4 אינץ כמי שנמנע מהם מללכלך. מגוון רחב של יישומים : תיקי בגדים אלה מתאימים לבתים, מעונות, מלונות, נסיעות ועוד, מתאימים לבתים קטנים במיוחד, מה שיכול לעזור לכם לפתח הרגל ארגון טוב.