100 חתיכות נמר וזברה הדפסת צלופן שקיות בעלי החיים הדפסת ספקי צד שקיות סגר לטפל שקיות עם רול של לבן סרט עבור שוקולד ממתקי חטיפים עוגיות

חבילה כוללת : החבילה מכילה 100 חתיכות צלופן לטפל שקיות 1 רול של סרט, עוזר לך לקשור אלה שקיות; בשפע כמות יכול לספק את הצרכים היומיומיים שלך וגם מספיק כדי לזרוק גדול מסיבת ג ' ונגל, שמירה על פריטים מאורגנים וחיסכון שלך מאמץ; חוץ מזה, אתה אפילו יכול לשתף ברדלס לטפל שקיות עם החברים שלך או חברים יישום רחב : הדפס מנומר שקיות הם מעשי ארגונית שקיות ויש אפקט דקורטיבי, מתאים גם להחזקת סוכריות, עוגיות, שוקולד או חטיפים אחרים על ימי הולדת, חתונות ומסיבות אחרות; הם גם יכול להיות מיושם כמו אריזת מתנה עבור נרות, סבון, קפה כוסות וכן הלאה, ביצוע מתנות שלך יותר מיוחד ואטרקטיבי. הדפס מנומר דפוס אלמנטים : צלופן קוקי שקיות נועדו עם זברה הדפס מנומר, מאוד מתאים גן חיות או ג ' ונגל נושא המפלגה, ביצוע שלך מסיבת המושך את העין ובלתי נשכח וקייטרינג לטעם של ילדים. אמין חומר : אלה בעלי החיים הדפסת שקיות עשויים צלופן, שאינו רעיל ובטוח, עמיד ועמיד ללבוש, ועם נחמד לחות-התנגדות, יכול להיות מיושם במשך זמן רב; ברדלס הדפסת לטפל שקיות יכול לשמור מתנות שלך או צד אחר טובות יבש, טרי ונקי, ולהפוך את המפלגה שלך המושך את העין ובלתי נשכח. גודל מעכב : כל שקית אטומה למדוד על 11 על 5 אינץ' / 27.5 ס מ, גודל נכון תומך לך לשים או להוציא כמה פריטים קטנים בקלות; המצורפת גליל של סרט הוא כ 25 מטרים, מספיק אורך לך לקשור את הפה של התיק ולעשות קשר, מניעת פריטים ליפול. 100 חתיכות נמר וזברה הדפסת צלופן שקיות בעלי החיים הדפסת ספקי צד שקיות סגר לטפל שקיות עם גליל של לבן סרט עבור שוקולד ממתקי חטיפים עוגיות גן חיות או ג 'ונגל מפלגהתכונות : בעלי החיים אלמנטים : צלופן קוקי שקיות נועדו עם זברה הדפס מנומר, מאוד מתאים גן חיות או ג' ונגל נושא מפלגה, ביצוע שלך מסיבת המושך את העין ובלתי נשכח.שימושים מעשיים : אלה בעלי החיים מתנה לטפל שקיות יכול להשתמש עבור ספקי צד קישוטים, גם יכול להשתמש כמו ארוחת צהריים, ממתקים, דברים טובים, עוגיות או צרכי היומיום תיק.מפרט : חומר : צלופןגודל השקיות : 11 על 5 אינץ ' / 27.5 סנטימטר אורך הסרט : 25 יארדחבילה כוללת : 100 שקיות צלופן1 גליל סרט לבןהערה חמה : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל.הצבעים עשויים להתקיים הבדל קטן בשל מסכים שונה.