אוקלוק דק במיוחד 2 חבילות 15 ואט זווית מתכווננת שקועה אור תקרה נגד בוהק 24 זווית קרן לד זרקור שקוע אלומיניום 80 ממ שקוע שקוע למטה עבור

מגוון רחב של יישומים, את אור יכול לענות על צרכי שונים של חדרי שינה, חדרי מגורים, מטבח איי, מסדרונות, מלתחות, פתחים, מרתפים וחללים אחרים, ולהתאים שלך גג ותקרה בצורה מושלמת חומר : את זרקור הוא עשוי באיכות גבוהה , אלומיניום רדיאטור, גבוהה תרמית מוליכות חומר, ביצועים גבוהים חום פיזור וחיים ארוכים. מקור אור : תאורת תקרה לד, הספק : 15 וואט, טמפרטורת צבע : 2700 קראט, 3000 קראט, 3500 קראט, 4000 קראט, 6000 קראט, אינדקס עיבוד צבע : קרי> 90, ללא הבהוב, הגנה על העיניים. מתכוונן : זרקור זה עיצוב מתכוונן מאפשר לך להתאים את זווית התאורה כדי להאיר את המקום שאתה צריך להאיר. ביצועי בטיחות, המאפשר מגע עם בידוד התקרה, כלומר, תיבת צומת מוגן מפני חום. מתאים לכל סוגים של תקרות וקורות. זה לא יתחיל אש על גג או חללי קרן מעל הראש. אוקלוק המטרה שלנו היא לספק ללקוחותינו פנסים, זרקורים ואביזרים אחרים יעילים, נוחים ואיכותיים המספקים חווית תאורה נהדרת הן מבחינת האווירה והן מבחינת המראה. : אור למטה / מכונת כביסה לקיר / זרקור / אור חור / אור תקרה חומר : אלומיניוםכוח : 15 וולט מתח : 110-240 וולט גודל : ראה תמונת מוצרקוטר : 88 מ מ, גובה : 88 מ מ, צמצם הרכבה : 80 מ מ מקור אור : קלח הוביל טמפרטורת צבע : 2700 אלף, 3000 אלף, 3500 אלף, 4000 אלף, 6000התקנה : מוטבעתוחלת חיים ממוצעת : בערך 50,הסמכה : לספירה, רשימת אריזה : 2 * אור למטה ארוךעל סדרת ארוךברוכים הבאים לבקר בחנות שלנו ולקנות שלנו תוכנן במיוחד באיכות מוצרים. אם יש לך שאלות לגבי המוצרים והשירותים שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו ואנחנו נהיה כאן כדי לעזור לך.