מחק לוח לבן מזכוכית רביעייה, פרימיום, מגנטי, 3 ב-1, 6-1 / 2איקס1-3/8, כסף

מותאם עבור זכוכית לוחות - פרימיום מגנטי מחק מיועד לשימוש על זכוכית יבש למחוק לוחות בקלות להסיר כתיבה משטח הזכוכית כדי לשמור על הלוח שלך נראה נקי לאורך שימוש כבד. בנייה 3 ב-1-כרית לבד הפיכה מספקת שני משטחי ניקוי לשימוש יומיומי, ואילו משטח מחק המיקרופייבר המשולב השלישי מסייע בניקוי עמוק תקופתי והסרת שאריות. מגנטי-את נוסף חזק מגנטי מחק יכול להיות מאוחסן ממש על שלך מגנטי לוח. נוח בהישג יד למחיקה מהירה וקלה. ארגונומי עיצוב יצוק ידית מתאים בנוחות ביד. את ייחודי צורת מיועד קשה להגיע כתמים ופינות, להבטיח כי כל סעיף של לוח שלך יכול לנקות. מותאם עבור זכוכית לוחות - פרימיום מגנטי מחק מיועד לשימוש על זכוכית יבש למחוק לוחות. בקלות להסיר כתיבה משטח הזכוכית כדי לשמור על הלוח שלך נראה נקי לאורך שימוש כבד. בנייה 3 ב-1-כרית לבד הפיכה מספקת שני משטחי ניקוי לשימוש יומיומי, ואילו משטח מחק המיקרופייבר המשולב השלישי מסייע בניקוי עמוק תקופתי והסרת שאריות. מגנטי-את נוסף חזק מגנטי מחק יכול להיות מאוחסן ממש על שלך מגנטי לוח. נוח בהישג יד למחיקה מהירה וקלה. ארגונומי עיצוב יצוק ידית מתאים בנוחות ביד. את ייחודי צורת מיועד קשה להגיע כתמים ופינות, להבטיח כי כל סעיף של לוח שלך יכול לנקות. רביעיית מגנטי זכוכית לוח מחק הוא רחוק מלהיות רגיל. זה פרימיום מגנטי מחק הוא מותאם עבור זכוכית יבש למחוק לוחות. בקלות להסיר כתיבה משטח הזכוכית כדי לשמור על הלוח שלך נראה נקי וטהור לאורך שימוש כבד. המחק מציע אפשרויות ניקוי 3 ב -1. כרית הלבד ההפיכה מספקת שני משטחי ניקוי לשימוש יומיומי, ואילו משטח מחק המיקרופייבר המשולב השלישי מסייע בניקוי עמוק תקופתי. את נוסף חזק מגנטי מחק יכול להיות מאוחסן ממש על שלך מגנטי לוח. כבר לא לדאוג לאבד שלך מחק, כמו זה בנוחות בהישג יד עבור מהיר וקל מחיקה. את עמיד יצוק ידית מתאים בנוחות ביד שלך עבור נוחות מקסימלית של שימוש. בתוספת, את ייחודי צורת מיועד קשה להגיע כתמים ופינות, להבטיח כי כל סעיף של לוח שלך יכול לנקות.