טבעי יען פסיון נוצות עבור מלאכות עשה זאת בעצמך טווס נוצות עבור תכשיטי ביצוע בית המפלגה קישוט פלומות - 100 יחידות-זמיחלהא

אנו מציעים ללקוחות מגוון רחב של צבעים וכמויות לבחירה אנחנו מוכרים כל צבעים בנפרד. אנא בחר בזהירות לפני ביצוע ההזמנה! למוצרים עיצוב נוצות מובהק, שיכול לשמש לתכשיטי נוצות, קישוטי נוצות ועיצוב נוצות. כל הנוצות שלנו הן טבעיות.אתה יכול להשתמש נוצה ביוטול לעשות מגוון שלמלאכת יד. מוצרים בעלי עיצוב נוצות מובהק, יכולים לשמש לתכשיטי נוצות, קישוטי נוצות ועיצוב נוצות. הנוצות הבאות עבור נהדרות עבור כל מיני מלאכת יד. הנוצות הגמישות והגמישות פופולריות לקישוט כובעים ואביזרי קליפ עשה זאת בעצמך!. אנו מחויבים לספק לכל לקוח את הרמה הגבוהה ביותר של שירות לקוחות. לחץ לקנות עכשיו ואתה צריך כל תמיכה, אל תהסס לפנות אלינו כל זמן. טבעי יען פסיון נוצות עבור מלאכות עשה זאת בעצמך טווס נוצות עבור תכשיטי ביצוע בית המפלגה קישוט פלומות כמות : 10/100 יח ' חבילה איכות : איכות עליונה גודל : כתמונה מראה שימוש : נוצות עבור עשה זאת בעצמך בגדי בית מסיבת חתונת אבזרים חומר : יען נוצה, טווס נוצה, פסיון נוצה.