יין זכוכית קסמי חג המולד נושאים יין זכוכית סמני תגים זיהוי יין קסמי עבור גזע משקפיים, יין שתיין מתנת יין טעימות המפלגה

קסמי יין לחג המולד : סט של 16 קסמי יין בנושא חג המולד, כולל עץ חג המולד, פתית שלג, סעיף סנטה, גרב, מקל חג המולד, זר וכו' להביא חזק חגיגי אווירה למסיבות החג שלך. חומר : אלה חג המולד נושאים יין זכוכית תגים עשויים אבץ סגסוגת, קל משקל ועמיד, מגיע עם צבעים בהירים וייחודי צורות, נהדר עבור אוהבי יין או בן משפחה איסוף. לשתות סמני מידות : את גובה של כל קסם נע בין 1.7 סנטימטרים כדי 2.1 סנטימטרים, כל טבעת הוא 1 אינץ בקוטר. מסיבות חג מקסים קסמי : 16 צורות שונות יין קסמי לזיהוי כל אורח של משקאות, נהנה גדול יותר ארוחות ערב מסיבות, ולהביא לעודד שלך מסיבות החג. מתנת רעיון : תכונות עם חמוד ומושך את העין מראה, יהיה בחירה טובה כדי להיות במתנה לשלוח חברים או משפחות. סט של 16 חג המולד נושאים יין זכוכית קסמי, מגיע עם צבעים בהירים וייחודי צורות, עשוי אבץ סגסוגת, קל משקל ועמיד, נהדר עבור אוהבי יין או בן משפחה איסוף, או במתנה לשלוח שלך חברים או משפחות.