רפידות בריחת שתן לנשים, כיסוי כותנה אורגני - ספיגה חיונית, ספיגה כבדה לאחר לידה, בקרת דליפת שלפוחית ​​השתן, ליבת 4 שכבות עם טכנולוגיית

100% סדין עליון כותנה אורגני מוסמך- המיוצר עם כותנה אורגנית ללא שימוש ברעלים, כלור, חומרי הדברה וניחוח ליבת 4 שכבות סופגת אולטרה סופגת - 3x סופגת יותר מכרית תקופתית, רפידות הבריחה שלנו מספקות הגנה אולטימטיבית מפני דליפות כבדות והן אידיאליות לשימוש לאחר לידה. טכנולוגיית Locker Locker- עיצובים ערוצים ייחודיים ופאנלים צדדיים מלכודות נוזלים לאבטחה נוספת, לא משנה כמה פעיל אורח החיים שלך. נועד לשמור על יבש כל היום. נוחות משודרגת - עיצוב קומפקטי חדש כולל להקות צד נמתחות ורכות המחבקות את גופכם לכיסוי ונוחות מרביים. בטוח לכל סוגי העור - בטוחים ומתאימים לכל הנשים, סוגי העור והרגישות. נטול רעלים, כלור, חומרי הדברה וניחוח. גרעין סופג סופג 4 שכבות סופג מייד סופגים לא צפויים. גורם לך להרגיש יבש ובטוח כל היום. אזיקים צדדיים מתארים ייחודיים לתוספת נוחות וביטחון. נועד להתאים לאורח החיים הדינמי שלך בקלות. גרעין סופג עם טכנולוגיית בקרת ריח נועל באופן מיידי ריח לא נעים. מיוצר עם סדינים היפואלרגניים, קטיפיים ונושמים כך שתרגישו הטריים ביותר שלכם. הכולל אותה הגנת דליפה עליונה בעיצוב קומפקטי חדש.