מאוורר קירור של vgeby rc, אלומיניום 32000 סלד 25x25 ממ שלט רחוק רכב חום פיזור חום מאוורר RC בקר מהירות אלקטרונית מאוורר מתכת חזק למאוורר

✔ 【קל משקל ונייד】-גודל קטן, משקל קל, קל להתקנה ולהסרה ✔ 【【【【】】】】】】】】-חומרים באיכות גבוהה ואומנות מעולה, מאוורר הקירור הזה הוא עמיד וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. ✔ 【פיזור חום טוב】-עם אפקט פיזור חום מושלם, הוא יכול למנוע ביעילות את התחממות יתר של ESC. ✔ 【יישום】-המהירות יכולה עד 32000 RPM. מיועדת במיוחד לרכבים חשמליים RC. מתאים לסולם 1/10, 1/8 סולם או מכונית שלט רחוק 1/12 בקנה מידה. ✔ 【ערבות】- אם אינך מרוצה מהמוצר שלנו שהתקבל, אתה יכול להגיש בקשה לקבלת תשואה והחזר ללא תנאי תוך 180 יום. מבחינת כל בעיה של מוצר זה, אתה יכול לשלוח אלינו דוא"ל בכל עת. אנו נשיב לך בהקדם. ✔ 【קל משקל ונייד】-גודל קטן, משקל קל, קל להתקנה ולהסרה. ✔ 【【【【】】】】】】】】-חומרים באיכות גבוהה ואומנות מעולה, מאוורר הקירור הזה הוא עמיד וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. ✔ 【פיזור חום טוב】-עם אפקט פיזור חום מושלם, הוא יכול למנוע ביעילות את התחממות יתר של ESC. ✔ 【יישום】-המהירות יכולה עד 32000 RPM. מיועדת במיוחד לרכבים חשמליים RC. מתאים לסולם 1/10, 1/8 סולם או מכונית שלט רחוק 1/12 בקנה מידה. ✔ 【ערבות】- אם אינך מרוצה מהמוצר שלנו שהתקבל, אתה יכול להגיש בקשה לקבלת תשואה והחזר ללא תנאי תוך 180 יום. מבחינת כל בעיה של מוצר זה, אתה יכול לשלוח אלינו דוא"ל בכל עת. אנו נשיב לך בהקדם. מפרט : מצב : 100% פריט חדש לגמרי סוג : חומר מאוורר קירור : אלומיניום + פלסטיק צבע אופציונלי : כתום שחור, אדום שחור, גודל כסף שחור : בערך. 25x25x10 מ"מ/1x1x0.4in אורך כבל : בערך. משקל 50 מ"מ/2in : בערך. מתח קלט 16 גרם : 5-8.4 V זרם כניסה : 1.5 A מהירות מקסימאלית : 32000 סל"ד ESC מחבר : ZH1.5-2p רכב שלט רחוק : 1/10 סולם, 1/8 סולם או 1/12 סולם מתאים ל : TS120/ TS160/TS120 V2/TS160 V2 עבור טורבו ESC (תואם את ה- ESC עם חור הרכבה של 20 מ"מ) רשימת חבילות : 1 x מאוורר קירור הערה : 1. בגלל מדידה ידנית, אנא אפשר שגיאה של 1-3 מ"מ, תודה! ו 2. בגלל ההבדלים בין צגים שונים, יתכן שהתמונה לא משקפת את הצבע בפועל של הפריט. לחיווט יש רמות חיוביות ושליליות, חיבור שגוי לא יעבוד.