סכין גילוף של פודין סכין סכין פרוסות חדות, סכין סושי בגודל 8 אינץ

ביצועי פרימיום : סכין גילוף אולטרה -חדה של סכין גילוף 8 '' מיועדת לטיפול בכל חתכי הבשר כולל בריסק, חלצי חזיר, הודו, חזיר, סלמון מעושן וצלי קצה מחודדים ואיזון מושלם מאפשרים חדות לאורך זמן ויעילות גבוהה תוך חיתוך וגילוף. Razor Sharp : נירוסטה גרמנית באיכות גבוהה מספקת תחזוקת להב קל וחידוד מהיר לסכין החיתוך הסופר-חריף. עם 8-12 מעלות לפוע צדדי, הסכין הטובה ביותר מטפלת במשימות יומיות בקלות במטבח הבית או המקצועי. עיצוב ארגונומי : הלהב של סכין סושי פאודין משולב עם הידית הרכה והנוחה ויוצר אחיזה מאובטחת; הצורה הארגונומית מציעה חלוקת משקל מאוזנת היטב, מבטיחה קלות תנועה, מציעה גם נוחות מעולה ואחיזה ללא החלקה. להב ללא מקל : התבנית המנופפת המיוחדת על הלהב של סכין המטבח של הבשר לא רק יפה אלא עוזרת להפליא להפחית את הגרירה והתקועה באוכל. התחייבות ניסיון עליון : אנו מציעים שביעות רצון של 100% או מדיניות בחזרה של כסף מפני פגמים, נסו את זה ללא סיכון. אם אינך שמח מכל סיבה שהיא, פשוט החזיר אותו להחזר מלא. אנא אל תהסס לפנות אלינו. ביצועי פרימיום : סכין גילוף אולטרה -חדה של סכין גילוף 8 '' מיועדת לטיפול בכל חתכי הבשר כולל בריסק, חלצי חזיר, הודו, חזיר, סלמון מעושן וצלי. קצה מחודדים ואיזון מושלם מאפשרים חדות לאורך זמן ויעילות גבוהה תוך חיתוך וגילוף. Razor Sharp : נירוסטה גרמנית באיכות גבוהה מספקת תחזוקת להב קל וחידוד מהיר לסכין החיתוך הסופר-חריף. עם 8-12 מעלות לפוע צדדי, הסכין הטובה ביותר מטפלת במשימות יומיות בקלות במטבח הבית או המקצועי. עיצוב ארגונומי : הלהב של סכין סושי פאודין משולב עם הידית הרכה והנוחה ויוצר אחיזה מאובטחת; הצורה הארגונומית מציעה חלוקת משקל מאוזנת היטב, מבטיחה קלות תנועה, מציעה גם נוחות מעולה ואחיזה ללא החלקה. להב ללא מקל : התבנית המנופפת המיוחדת על הלהב של סכין המטבח של הבשר לא רק יפה אלא עוזרת להפליא להפחית את הגרירה והתקועה באוכל. התחייבות ניסיון עליון : אנו מציעים שביעות רצון של 100% או מדיניות בחזרה של כסף מפני פגמים, נסו את זה ללא סיכון. אם אינך שמח מכל סיבה שהיא, פשוט החזיר אותו להחזר מלא. אנא אל תהסס לפנות אלינו.